четвртак, 8. јул 2010.

Ringo Star proslavio 70. rođendan na Tajms skveru

Bivši bubnjar legendarnih "Bitlsa" Ringo Star proslavio je juče svoj 70. rođendan velikom žurkom na njujorškom Tajms skveru, piše "Dejli mejl".
Sa Ringom su slavili njegova žena Barbara Bah, drugi članovi porodice i fanovi.
Star je okupljenoj gomili rekao da je bilo magično biti u Njujorku 1964. godine i da je tako i dalje.
"Ima mnogo više mira i ljubavi nego što je bilo. Mislim, pre 40 godina, kada je bilo ludo, a sigurno je više mira i ljubavi nego pre 70 godina", rekao je on.
Ringo je zatražio od fanova da u ponoć kažu "mir i ljubav" kako bi proslavili njegov rođendan – ova poruka ubrzo je obišla svet.
Bivši član "Bitlsa" je izgledao bar 20 godina mlađe, bez sede kose i pun energije. On je u jednom trenutku čak pretrčao put pun automobila kako bi pozdravio fanove na drugoj strani.
Star je u "Hard Rok" kafeu počašćen rođendanskom tortom i pesmom, a "Hard Rok Internešenel" je za ovu priliku parkirao na Brodveju autobus za turneje "Medžikal misteri", koji su koristili "Bitlsi" tokom svoje poznate, istoimene turneje.
Predsednik "Hard Rok Int." je poklonio Ringu sedam drveta, svako za po jednu deceniju života, koja će biti zasađena u dvorištima njujorških škola.
U Ringovu čast održan je i koncert u "Rejdio siti mjuzik holu", a muzej "Metropoliten" je izložio bubnjeve koje je Ringu poklonila kompanija "Ludvig" 1964.
Proslave Ringovog rođendana pod parolom "Mir i ljubav" počele su 2008, kada su muzičara upitali novinari "Ekses Holivuda" šta bi voleo za svoj rođendan. On je odgovorio: "Više mira i ljubavi", nakon čega je pokrenuo kampanju "Mir i ljubav".
(izvor ::: Blic)

Нема коментара: